Rødvin

Mas Coutelou Classe

Duft av mørke skogsbær, lavendel. Høy fruktkonsentrasjon balansert med høy syre, god munnfølelse, lang finish.

France

Vinmonopolet 299,90 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Lyst kjøtt
  • Småvilt og fugl
  • Smak
  • 6/12 Garvestoffer
  • 7/12 Fylde
  • 7/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Saftig og krydret smak med toner av lakris og skogsbær.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Grenache 50% , Syrah 50%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 14.5%
  • Syre 0.5 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5317458
  • Vinmonopol11085901
  • LuktMørk rød.
  • SmakSaftig og krydret smak med toner av lakris og skogsbær.
  • FargeAroma av rød frukt og bær, lett krydret.
  • ProdusentMas Coutelou
  • Årgang*2020
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt France , Languedoc
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistVin John AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Mas Coutelou

Om produsenten

Med sine instinkter som kompass er Jean-Franciois Coutelou en av de store innen naturvin. Kjennetegnet på vinene hans er en forfriskende tolkning av de originale smakene fra Languedoc, med bevaring av gamle druesorter.


Jean-François tok over familievingården på 20 ha. i 1980, og i 1987 fikk han vinmarkene sertifisert økologisk. Store deler av eiendommen (7 ha.) har nå oliven- og frukttrær for å skape gunstige forhold for vinplantene med mer diversitet og mindre skadedyr.

Karakteristikk

Duft av mørke skogsbær, lavendel. Høy fruktkonsentrasjon balansert med høy syre, god munnfølelse, lang finish.

Jordmonn

Jordsmonn av kalk og leire.

Område

Denne familieeiendommen har blitt dyrket økologisk i svært lang tid, sertifisert siden 1987. Puimuisson ligger et par km unna Beziers, Languedoc.

Produksjonsmetode

Håndplukket, spontanfermentert, ufiltrert, usvovlet.

Druetyper

Grenache 50% , Syrah 50%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.