Hvitvin

Fratelli Lolli Passerina Del Frusinate

Økologisk Passerina, høstet for hånd i begyndelsen af oktober. Druerne presses direkte og gæringen starter spontant og tager ca 30 dage. Vinen ligger på ståltank i ca 10 måneder før den tappes på flaske.

Italy

Vinmonopolet 269,90 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Grønnsaker
  • Skalldyr
  • Fisk
  • Smak
  • 1/12 Sødme
  • 6/12 Fylde
  • 6/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Tørr og frisk med florale toner, epler og krydder på smak. Lang tørr utgang.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Passerina 100%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 12.5%
  • Syre 0.5 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeHvitvin
  • EPDnr6010599
  • Vinmonopolnr12318701
  • LuktLys gyllen.
  • SmakTørr og frisk med florale toner, epler og krydder på smak. Lang tørr utgang.
  • FargeDuft modne epler, blomster krydder og mineraler.
  • ProdusentFratelli Lolli
  • Årgang*2017
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italy
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistVin John AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Fratelli Lolli

Om produsenten

Pietro og Franco er brødre og tredje generation i en vinproducerende familie med lange traditioner. Men det var først i 2010 at de startede projektet Fratelli Lolli som ligger i kommunen Piglio centralt i Lazio. Siden 2015 er jorden dyrket biodynamisk.

Karakteristikk

Økologisk Passerina, høstet for hånd i begyndelsen af oktober. Druerne presses direkte og gæringen starter spontant og tager ca 30 dage. Vinen ligger på ståltank i ca 10 måneder før den tappes på flaske.

Jordmonn

50 år gamle vinplanter. Guyot opbindings teknik som står i ler og sand holdig jord.

Område

Huset ligger centralt i Lazio ca 40 km øst for Rom. Planterne vokser ca 300 meter over havet. Huset holder til i Contrada Gricciano som ligger i kommunen Piglio.

Druetyper

Passerina 100%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.