
Rødvin
Gut Oggau Joschuari
Medium rubinrød, ufiltrert. Aroma av blåbær, skogsbær, fioler og urter. Pen frukt, medium finkornede tanniner, og symfonien er balansert med en spenstig syre. Lang utgang.
Rødvin
Medium rubinrød, ufiltrert. Aroma av blåbær, skogsbær, fioler og urter. Pen frukt, medium finkornede tanniner, og symfonien er balansert med en spenstig syre. Lang utgang.
Produktinformasjon
Gut Oggau
Eduard Tscheppe og Stephanie Eselböck startede i 2007 Gut Oggau i byen Oggau, Burgenland i Østrig.
I dag omfatter huset 17 ha med druer certifiseret biodynamisk af Demeter. Alle billederne af menneskerne på etiketten er fiktive.
Familie stamtræet består af følgende: Bedsteforældre: Mechtchild og Bertholdi (begge er enkelt vinmarks vine) Forældre: Joschuari, Emmeram, Timotheus og Josephine. Druerne kommer fra skråninger med høj soleksponering som gir en højere modning og kraftige vine. Børn: Atanasius, Theodora og Winifred.
Medium rubinrød, ufiltrert. Aroma av blåbær, skogsbær, fioler og urter. Pen frukt, medium finkornede tanniner, og symfonien er balansert med en spenstig syre. Lang utgang.
Kalk og skifer
Byen Oggau ligger i regionen Burgenland vest for innsjøen Neusidlesee sørøst i Østerrike mot grensen til Ungarn. Innsjøen fungerer som en radiator og gir mildere somre og vintre i et ellers kontinentalt klima.
Biodynamiske, håndplukkede Blaufränkisch druer. Vinen gjærer 3 uker på 500 liter brukte fat i ca. 3 uker. Modnes videre på brukte 500 og 1200 liter fat. Flasket uten filtrering eller svovel. Ingenting tilsatt.
Blaufränkisch 100%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.