
Hvitvin
Gut Oggau Timotheus
Lys gul, ufiltrert. På nesen gule og grønne epler, bakt sitron, krydder, våt sten. Fin frukt balansert med livlig syre, lang finale.
Hvitvin
Lys gul, ufiltrert. På nesen gule og grønne epler, bakt sitron, krydder, våt sten. Fin frukt balansert med livlig syre, lang finale.
Produktinformasjon
Gut Oggau
Eduard Tscheppe og Stephanie Eselböck startede i 2007 Gut Oggau i byen Oggau, Burgenland i Østrig.
I dag omfatter huset 17 ha med druer certifiseret biodynamisk af Demeter. Alle billederne af menneskerne på etiketten er fiktive.
Familie stamtræet består af følgende: Bedsteforældre: Mechtchild og Bertholdi (begge er enkelt vinmarks vine) Forældre: Joschuari, Emmeram, Timotheus og Josephine. Druerne kommer fra skråninger med høj soleksponering som gir en højere modning og kraftige vine. Børn: Atanasius, Theodora og Winifred.
Lys gul, ufiltrert. På nesen gule og grønne epler, bakt sitron, krydder, våt sten. Fin frukt balansert med livlig syre, lang finale.
Sten, kalk, grus, sand.
Byen Oggau ligger i regionen Burgenland vest for innsjøen Neusidlesee sørøst i Østerrike mot grensen til Ungarn. Innsjøen fungerer som en radiator og gir mildere somre og vintre i et ellers kontinentalt klima.
Biodynamiske, håndplukkede Grüner Veltliner og Weissburgunder druer fra ca. 40 år gamle stokker. Noen hele klaser. 1/3 av druene har gjæret med skallkontakt. Vinen gjærer på 500 liter brukte fat i ca. 3 uker. Modnes videre på brukte fat. Flasket uten filtrering eller svovel. Ingenting tilsatt.
Grüner Veltliner 80% , Weissburgunder 20%
Opprinnelse
Om produktet
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.