
Cider
Solhøi Cider Plump
PLUMP er en kraftfuld cider lavet på Holsteiner Cox æbler fra Borgebund gård. Massereret med plommer i 2 måneder. Tør og fyldig cider, som klare kraftige skalldyr og muslinge anretninger såvel som fisk og lyst kød.
Norway
Cider
PLUMP er en kraftfuld cider lavet på Holsteiner Cox æbler fra Borgebund gård. Massereret med plommer i 2 måneder. Tør og fyldig cider, som klare kraftige skalldyr og muslinge anretninger såvel som fisk og lyst kød.
Norway
Om produktet
Opprinnelse
Produktinformasjon
Solhøi Cider
Solhøi Cider ble startet i 2016 av cidermager, hjemmebrygger og kunstner, Martin Bech-Ravn. "Jeg lager naturligt villgjærede cidere, av de beste Norske eplene. Produksjons metoden stammer fra tradisjonell champagne produksjon, med lang kald gjæring, naturlig karbonering på flaske + degorgering og hele prosessen er gjort for hånd. Ingenting er tilsatt, eller tatt fra, altså et natur produkt bestående av 100% frukt."
PLUMP er en kraftfuld cider lavet på Holsteiner Cox æbler fra Borgebund gård. Massereret med plommer i 2 måneder. Tør og fyldig cider, som klare kraftige skalldyr og muslinge anretninger såvel som fisk og lyst kød.
De siste årene har jeg vært rundt omkring i Oslo, på høflig epleslangog samlet mengder med epler. Epler som ellers ville falt på bakken ogråtnet opp. Det synes jeg er synd, så jeg tok saken i egne hender og lagetdem til velsmakende eple bobler i stedet.Etterhvert synes jeg at flere skulle få sjansen til å smake med og Solhøi ble født!Navnet Solhøi stammer fra huset jeg bor i, Villa Solhøi på Bekkelaget.Det var her i kjelleren av huset, at den første cideren ble til.
2 måneders masserations tid med plommer.
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.