Oppvokst blant vinrankene rundt barndomshuset Cal Tiques fattet Joan Rubio tidlig interesse for vinproduksjon.
Etter endt ønologstudie ble drift av egne vinmarker prioritert, og druene ble solgt til lokale vinerier. Dette arbeidet satt han på radaren til en av områdets ledende Cava-produsenter, og gjennom årenes løp steg han i gradene her til å bli teknisk direktør. Deres produksjon ble lagt om til biodynamisk under Joan Rubios ledelse, og all kunnskapen lært underveis har virkelig kommet til syne når han og Angels stiftet Tiques Vins i 2015.
Vinene er økologisk sertifisert med stort fokus også på biodynamiske prinsipper. Alle druene plukkes for hånd, avstilkes og gjærer naturlig med varierende grad av skallkontakt. Druene blir aldri presset, og kun den frittrennende juicen benyttes. Dette er med på å gi vinene stor eleganse med høy fruktkonsentrasjon.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.