Rødvin

Jordi Llorens Atikete

Duft av skogsbær, sitrus, blomster og epler. Frisk og tørr i munnen, skogsbær, røde epler og blomster.

Spain

Vinmonopolet 289,90 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Svinekjøtt
  • Lyst kjøtt
  • Ost
  • Smak
  • 5/12 Garvestoffer
  • 6/12 Fylde
  • 6/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Tørr og frisk smak av epler, skogsbær og blomster.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Bobal 5% , Cabernet Sauvignon 25% , Grenache 50% , Syrah 20%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 13%
  • Syre 0.52 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr6077754
  • Vinmonopol14506401
  • LuktRød.
  • SmakTørr og frisk smak av epler, skogsbær og blomster.
  • FargeDuft av skogsbær, blomster og epler.
  • ProdusentJordi llorens
  • Årgang*2020
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Spain , Catalonia
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistVin John AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Jordi llorens

Om produsenten

Jordi Llorens startede med at lave vin i 2008 fra 15 HA. Før det har familien dyrket druer og solgt til lokale cooperativer. Vinmarkerne ligger 600 meter over havet og dyrkes biodynamisk. Det gir en vin stil med lavt alkohol, høj syre og flot balance med modne aromaer. Total produktionen ligger på ca 8000 flasker i året.

Karakteristikk

Duft av skogsbær, sitrus, blomster og epler. Frisk og tørr i munnen, skogsbær, røde epler og blomster.

Jordmonn

Kalksten, leire og sten

Område

Conca de Barberà ligger i Catalunya syd for Barcelona. Klimaet er maritimt og vinmarkerne ligger højt over havet hvilket gir en lang vækst sesong og lavt alkohol.

Produksjonsmetode

Håndhøstet, spontanfermentert, ufiltrert, usvovlet. 10-12 dager maserasjon, 18 måneder på gamle franske og amerikanske fat.

Druetyper

Bobal 5% , Cabernet Sauvignon 25% , Grenache 50% , Syrah 20%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.