Rødvin

Tierra Savia Piu Anfora Tinto

Tørr og saftig rødvin med jordbær, kirsebær og krydder på duft og smag. Flot vin til lammeretter, vilt eller ost.

Vinmonopolet 329,90 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Lyst kjøtt
  • Småvilt og fugl
  • Ost
  • Smak
  • 5/12 Garvestoffer
  • 6/12 Fylde
  • 6/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Tørr og saftig, smak av jordbær, krydder og mineraler.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Garnacha 80% , Tempranillo (Tinto del Pais) 20%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 14.5%
  • Syre 0.53 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr6087316
  • Vinmonopol14676501
  • LuktRød.
  • SmakTørr og saftig, smak av jordbær, krydder og mineraler.
  • FargeDuft av jordbær, krydder og mineraler.
  • ProdusentTierra Savia
  • Årgang*2019
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Spain , Sierra Norte de Sevilla
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • KorktypeNaturkork
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistVin John AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Tierra Savia

Om produsenten

José og Pedro startede Tierra Savia i 2013 med 5 ha vinplanter 700 meter over havet i hjertet af Sevilla. Stilen er ren og transparent med økologisk materiale, moderne teknologi og minimal svovl brug. De producere vin i både barriques og amfora, med elegance som fælles nævner.

Karakteristikk

Tørr og saftig rødvin med jordbær, kirsebær og krydder på duft og smag. Flot vin til lammeretter, vilt eller ost.

Jordmonn

Jordsmunn domineret af rød skiffer, sand og kalk. Druestokkene er mellem 20-30 år.

Område

5 ha vinplanter 700 meter over havet i hjertet av Sevilla

Produksjonsmetode

Druerne høstes for hånd i slutningen af september. Spontangæring med macerations tid på ca 30 dage i amfora. Videre modning i 10 mnd i amfora.

Druetyper

Garnacha 80% , Tempranillo (Tinto del Pais) 20%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.