Anne de Joyeuse er en anerkjent vinprodusent som har sitt opphav i Limoux-regionen i Sør-Frankrike. De er kjent for å produsere høykvalitetsviner som har røtter som går tilbake flere århundrer.

Vinhuset Anne de Joyeuse er spesielt kjent for å produsere viner fra områdene Limoux og Côtes du Roussillon i Languedoc-regionen. De er kjent for å dyrke druer bærekraftig og ha et sterkt fokus på å uttrykke terroir, det vil si den unike karakteren av jordsmonnet og klimaet der druene dyrkes. Dette gjør at vinene deres har en autentisk smak som gjenspeiler regionens sjarm.

Anne de Joyeuse produserer et bredt utvalg av viner, inkludert hvite, røde og musserende varianter. De har et sterkt engasjement for å opprettholde bærekraftige praksiser i vinproduksjonen, og dette reflekteres i kvaliteten på vinene deres.

Selskapet har et sterkt omdømme for å levere viner av høy kvalitet som har vunnet anerkjennelse både nasjonalt og internasjonalt. Anne de Joyeuse er en spennende produsent for vinelskere som ønsker å utforske viner fra Sør-Frankrike.

Produkter

wine bottle

Hvitvin

Anne de Joyeuse Camas Chardonnay

75cl

wine bottle

Hvitvin

Anne de Joyeuse Camas Chenin Blanc

75cl

wine bottle

Rødvin

Anne de Joyeuse Camas Pinot Noir

75cl

wine bottle

Rødvin

Anne de Joyeuse Camas Syrah

75cl

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.