cl
Kr pr.liter
Cookies
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.
Didier Chaffardon er magikeren i robåten lastet med vinfat nedover elven. Hans reise startet i Savoie og Jura før han ble bergtatt av Loiredalen – det var noe med den pittoreske landsbyen Anjou, landskapet og menneskene der, de var ikke helt ulike han selv – frie og egenrådige.
På 4 hektar i Coteaux de l'Aubance har Didier plantet Chenin Blanc, Cabernet Franc og Grolleau, det meste er gamle vinstokker. Druer plukket av herdede never, spontanfermentert, forsiktig presset, helt uten tilsetninger og snarveier. Ekte håndverk.
Til tross for at Loire har mange naturvinsprodusenter, har Didier klart å utvikle sin egen stil, med en nerve og juicyness som sjarmerer selv det gråeste stenfjes.
Coteaux de l'Aubance området ble dannet som et resultat av erosjon av Loire og dens sideelv Aubance – dette skapte et stort antall små bakker med hovedsakelig grunn skiferjord. Vinmarken til Didier ligger i et soleksponert og godt ventilert høydedrag.
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.