Château Nadal Hainaut ble etablert i 1826 innenfor murene til cistercienserklosteret Sainte Eulalie, som ble bygget på 1100-tallet. Denne vakre familieeiendommen på 43 hektar, ligger i Côtes Catalanes i Languedoc, ved grensen mot Spania. Avkjøling fra havet i syd og fjellene i nord gir vinen friskhet og kompleksitet.

Familien har drevet vinproduksjon her i 6 generasjoner, og gradvis har kunnskapen blitt formidlet, innhøsting etter innhøsting.
I år 1900, for å feire kjærligheten mellom Thérèse Hainaut og François Nadal, ble det plantet Carignanstokker, som nå er 123 år gamle; og med disse vinstokkene ble Château Nadal-Hainaut født.


I dag ledes familien av Jean-Marie Nadal med 3 døtre; Julie, Marie-Luce og Pauline.

Jean-Marie er vinmaker og ønolog av utdannelse. Det er viktig for ham å lage vin som virkelig gjenspeiler terroiret, og vinen er dyrket under de strenge spesifikasjonene til AB Ecocert – Agriculture. Familien har iverksatt en miljøansvarlig tilnærming, for å bearbeide både vinmark og druer på en sunn måte, og med den største respekt for jorden.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.