Château Nadal Hainaut ble etablert i 1826 innenfor murene til cistercienserklosteret Sainte Eulalie, som ble bygget på 1100-tallet. Denne vakre familieeiendommen på 43 hektar, ligger i Côtes Catalanes i Languedoc, ved grensen mot Spania. Avkjøling fra havet i syd og fjellene i nord gir vinen friskhet og kompleksitet.

Familien har drevet vinproduksjon her i 6 generasjoner, og gradvis har kunnskapen blitt formidlet, innhøsting etter innhøsting.
I år 1900, for å feire kjærligheten mellom Thérèse Hainaut og François Nadal, ble det plantet Carignanstokker, som nå er 123 år gamle; og med disse vinstokkene ble Château Nadal-Hainaut født.


I dag ledes familien av Jean-Marie Nadal med 3 døtre; Julie, Marie-Luce og Pauline.

Jean-Marie er vinmaker og ønolog av utdannelse. Det er viktig for ham å lage vin som virkelig gjenspeiler terroiret, og vinen er dyrket under de strenge spesifikasjonene til AB Ecocert – Agriculture. Familien har iverksatt en miljøansvarlig tilnærming, for å bearbeide både vinmark og druer på en sunn måte, og med den største respekt for jorden.

Produkter

wine bottle

Rødvin

Dom. Nadal Hainaut Carignan Sauvage

75cl
Kr 506.53 pr.liter

Vinmonopolet

379.90 kr
wine bottle

Rødvin

Dom. Nadal Hainaut Grenache Voyage

75cl
Kr 200.00 pr.liter

Vinmonopolet

150.00 kr

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.