Jasper Wickens er en bereist og svært erfaren vinmaker som har jobbet i California, hos Adi Badenhorst, Terroir al Limit i Priorat og hos Tom Lubbes Matassa i Roussillon.

Sammen med kona Franzeska tok de over restaurerte familens gamle gård og kjeller, Waterval Farm, som kom i stand med hjelp fra blant annet Adi i 2019. På eiendommen som ligger rett rett nord for Paardeberg i Siebritskloof dalen dyrkes det i all hovedsak lokale druesorter med hovedvekt på Chenin Blanc og Semillon.

De eldste stokkene er gamle bush vines fra 1960 tallet, samtidig som det plantes nye stokker hvert år. Jasper og Franzeska jobber etter naturlige vinmaker prinsipper.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.