Marine Layer Wines, en nyetablert produsent som tar pulsen på Sonoma Coast med sitt utvalg av småproduksjoner av Pinot Noir og Chardonnay.

Marine Layer ble skapt av en tett sammensveiset gjeng av frittenkende og engasjerte kolleger med dyptgående ønske om å lage kvalitetsvin. De har allerede oppnådd kultlstatus blant insidere og lokalbefolkningen som har omfavnet deres klassiske og fantastiske utvalg av viner.

"Vingården har vært et mangeårig lidenskapsprosjekt ," sa Baron Ziegler, grunnlegger av Marine Layer. "Det er ganske sjelden at du får sjansen til å jobbe med en gruppe som har så mye glede av håndverket sitt, og det er ingen overraskelse at det kommer til uttrykk gjennom vinen vår, som er autentisk, med små batcher og bærekraftig dyrket. Vi kan ikke vente med å dele Marine Layer-viner med alle."

Navnet Marine Layer henspeiler på teppet av tåke som strømmer inn fra Stillehavet. Kjent for kjøligere temperaturer og vilt og ulendt terreng, er vinene levende, strukturerte og fokuserte. Med fokus på bærekraftig jordbruk, gamle kloner og håndarbeid staker Marine Layer ut kursen. Hver tapping av Marine Layer produseres i små mengder, noen så små som fire fat.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.